Partner aan je zij

Alle OAMKB-professionals zijn zelf ondernemer. Zij hebben plezier in het bijstaan van andere ondernemers en voelen zich stuk voor stuk persoonlijk betrokken bij hun klanten. Daarom zijn ze altijd bereikbaar voor een persoonlijk gesprek, een telefoontje, een mail of Twitter, Facebook en Whatsapp.

Nu meer weten!

 

Accountantskantoren Horst aan de Maas - Melderslo

Je accountant, boekhouder, adviseur of administrateur moet goed bereikbaar zijn. Daarom ben ik niet alleen op mijn 06-nummer te bereiken, maar ook via social media kanalen zoals Twitter, Facebook en Google+. Ook als je liever even persoonlijk langskomt is dat geen enkel probleem.

Om langskomen voor jou zo gemakkelijk mogelijk te maken, ben ik niet de enige partner van OAMKB in de buurt van Horst aan de Maas - Melderslo. Mijn collega Cor is namelijk actief als online accountant in Venlo. Komt dat je beter uit? Bekijk dan hier zijn website, en maak een afspraak met Cor: www.onlineaccountantsmkbvenlo.nl. Ook Maarten van de Voort is actief in Venlo, je kunt ook naar zijn website gaan: https://onlineadministratiemkbvenlo.nl/.

Overige partners in Limburg en verder

Bedrijfsbeheer cursus op www.wijss.com is de start voor iedere ondernemer.