Revolutionaire software en altijd een professional aan je zij

Als partner bij OAMKB ben ik zelf ook ondernemer. Ik ben dus niet alleen administrateur en adviseur, maar tevens ook sparringpartner voor mijn klanten. Ondanks dat digitale tools goedkoop en makkelijk inzetbaar zijn en tijd en ruimte overbruggen, blijft het persoonlijk contact voor mij als relatiebeheerder het belangrijkste.

Ik geef ondernemers graag advies over zaken waar zij in het dagelijks ondernemen tegenaan lopen. Ik zie het namelijk nog steeds heel vaak gebeuren dat ondernemers de jaarrekening te laat ontvangen (terwijl die in veel gevallen niet eens verplicht is). Zelf heeft men moeite om de jaarrekening te lezen en te begrijpen, dus dan vraag ik me af waarom ze deze toch laten opstellen. Niemand zit toch te wachten op onnodig kosten maken en tijd verspillen?

Ik laat ondernemers graag zoveel mogelijk tijd, energie en kosten besparen door ze de vervelende klusjes uit handen te nemen, zodat zij tijd hebben voor leuke en belangrijkere zaken: hun bedrijf draaiende houden. Zo houd ik als online adviseur ook tijd over om te sparren over de doelen en ambities van de ondernemer. In de tussentijd wordt de administratie bijgewerkt en hebben zij 24/7 inzicht in de staat van hun onderneming. Zo kunnen de cijfers worden gebruikt om strategische beslissingen te nemen en kan er op tijd worden bijgestuurd. En dat allemaal voor een vast bedrag per maand!  

Wil je weten wat ik voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan vandaag nog contact met me op

              

 

Je hoeft niet zelf met de bedragen te stoeien
laat ons de voordeligste combi voor je berekenen