Ben je op zoek naar een ervaren en professionele boekhouder in (de buurt van) Horst aan de Maas - Melderslo? Dan kan ik, René van Helden, je helpen. (Online) boekhouden is namelijk een van de specialiteiten van Online Accountants MKB. OAMKB is een deskundig en landelijk netwerk van accountants en boekhouders die zich bezig houden met diverse disciplines uit de financiële dienstverlening. Boekhouding in Horst aan de Maas - Melderslo is een van deze disciplines.

Niet alleen een boekhouder in Horst aan de Maas - Melderslo

Dankzij een nauwe samenwerking met collega's door het hele land, en met specialisaties op verschillende gebieden, kan ik je meer bieden dan een standaard accountant of boekhouder. Ik ben namelijk niet alleen je boekhouder in Horst aan de Maas - Melderslo, maar kan ook de volgende diensten voor je verlenen:

Voor meer informatie over een van deze diensten verwijs ik je naar onze oplossingen. Je kunt natuurlijk ook altijd contact met me opnemen.

Wat doet een boekhouder in Horst aan de Maas - Melderslo precies?

Wat doet een boekhouder nou precies? Als boekhouder ben ik verantwoordelijk voor de administratie van je bedrijf. Ik heb niet alleen een adviserende maar ook een controlerende rol; ik zorg er namelijk voor dat jouw bedrijf aan al zijn financiële en fiscale verplichtingen voldoet. Bij mijn belangrijkste taken horen:

Zoek je iemand die juist dit voor je kan doen? Dan ben je op zoek naar mij. Neem contact met me op zodat we het snel over jouw boekhouding in Horst aan de Maas - Melderslo kunnen gaan hebben!