Complexe vraagstukken beantwoorden: daar bestaat onze dienstverlening uit


Voor uitgebreide begeleiding op administratief en fiscaal gebied kun je prima terecht bij ons administratiekantoor in Horst aan de Maas - Melderslo. Denk hierbij aan belastingadvies, ingewikkelde belastingaangiften, enzovoorts. Verder staan wij ook voor jou klaar om grondig onafhankelijk bedrijfsadvies te bieden voor de meer gecompliceerde vraagstukken. Wij geven jou graag advies over:

Bedrijfsbegeleiding Horst aan de Maas - Melderslo

Wij staan klaar voor DGA's en bedrijven in Horst aan de Maas - Melderslo en omstreken met groei-ambities om specialistische begeleiding te bieden met een regelmaat die voor iedereen geschikt is. Wij nemen samen met een consultant en de directie de cijfers van de onderneming door. Zo kunnen wij onder andere kijken naar de mogelijkheden betreffende product- en marktstrategie.
Uiteraard worden de andere belangrijke facetten van de onderneming niet over het hoofd gezien, zoals belastingadvies, personeelszaken, marketing en financiering. Ons streven is om winstgevend en continuerend advies te geven.

Wij werken bij OAMKB uitsluitend met senior adviseurs, welke dankzij hun jarenlange ervaring en uitgebreide kennis in staat zijn om grondig advies kunnen geven. Ze zijn al veel gewend, dus je zult ze niet zomaar afschrikken. Een zeer complex probleem wordt juist als een uitdaging gezien. Bovendien zal de consultant waar jij mee samenwerkt een goede kennis hebben van jouw bedrijf en privésituatie. Zo kan een integrale inventarisatie van de bekende en onbekende risicogebieden worden uitgevoerd.

Wij werken systematisch en effectief en bieden altijd de beste oplossingen op elk gebied, zij het juridisch, fiscaal of financieel. Door de consultant te laten werken als regisseur, kunnen de notaris, advocaat en belastingadviseur effectief hun werk doen en zo kosten besparen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van OAMKB om bijvoorbeeld belastingadvies te bieden voor jouw bedrijf in Horst aan de Maas - Melderslo? Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan om te ontdekken wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen.

 

 

Nu meer weten!